Tagliatelle met geroosterde paprika en courgettesaus en gegrilde zalm

Tagliatelle met geroosterde paprika en courgettesaus en gegrilde zalm

Tagliatelle met geroosterde paprika en courgettesaus en gegrilde zalm

Aantal personen: 2

Bereidingstijd:

20 minuten

Ingrediënten

200 gr tagliatelle,
1 partje citroen,
2 stukjes (ca 125 g elk) zalmfilet,
zout,
peper,
bertolli pastasaus geroosterde paprika en courgette,
gemengde salade met pestodressing.

Bereiden

kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking. giet het af. knijp het partje citroen ondertussen boven de zalmfilet uit.
bestrooi de filets aan beide kanten met wat zout en grof gemalen peper.
gril de zalmfilets aan beide kanten bruin en gaar in ca 8 min. afhankelijk van de dikte.
verwarm de pastasaus. meng de tagliatelle erdoor. verdeel de pasta over 2 borden en leg de zalm ernaast, serveer hierbij de salade.
gemengde salade; meng 1/2 el bertolli pesto genovese of pesto rosso met 1/2 el bertolli bascamico en 3 el appelsap. meng de dressing met ca 100 g gemengde salade.

per persoon 742 kcal/3116 kj
Bron/inzender: Patricia

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




KokenKoken

Toprecepten

Basisrecept pannenkoeken
Mediterrane krieltjes
Bladerdeeg met pesto en kaas
Mexicaanse burrito met kip
Courgettesoep
Luxe salade met garnalenspiesjes
Verse pastasaus uit de blender
Aziatische vega kipstukjes met sugar snaps
Worteltjes met romige dillesaus